MŮJ VZKAZ, VEŘEJNÝ, PRO:ČESKÝ_ROZHLAS..přesněji pro ČESKÝ_ROZHLAS _PLUS/tým (..A SPOL S NIMI V KONTEXTU NÍŽE UVEDENÉM ) RŮZNĚ SPŘÍZNĚNÝMI

´JP´ RECENZE ČLÁNKY´ » MŮJ VZKAZ, VEŘEJNÝ, PRO:ČESKÝ_ROZHLAS..přesněji pro ČESKÝ_ROZHLAS _PLUS/tým (..A SPOL S NIMI V KONTEXTU NÍŽE UVEDENÉM ) RŮZNĚ SPŘÍZNĚNÝMI

2.2.2022, JP

..

Někdy se TO STÁVÁ. PŘEKROČILI JSTE VEŠKERÉ MOŽNÉ HRANICE SLUŠNOSTI. SKONČILI JSTE V MÉM ŽIVOTĚ COBY MÍ MNOU DOMNĚLÍ  PŘÁTELÉ. CHOVÁTE SE HOJNĚ CO I CHVÍLI, ZÁMĚRNĚ, CÍLENĚ, Z 50% ( i více procenty) HNUSNĚ, NEPŘÁTELSKY.

SERU VÁM NA VAŠE NEUSTÁLÉ SNAHY O VYTVÁŘENÍ DOJMŮ DVOJSMYSLNOSTÍ, Z 50% FAŠISTICKO SATANISTICKÝCH, S VAŠÍM POCITEM, JAKÉ TO Z VÁS DĚLÁ DOMNĚLÉ MISTRY(NĚ) . NEDĚLÁ. JDĚTE SI DO ŘITI. 

NEMÁTE, PŘED NEBESY, UŽ OPRÁVNĚNÍ JAKKOLI DÀL BÝT VEŘEJNOSTÍ UZNÁVANÝMI.

(A JE PŘI TOM ZCELA JEDNO, ZDA A KDE CO JINAK DĚLÁTE, ŘÍKÁTE, DOBRÉHO. POSRALI JSTE SI TO VŠE TAK, FRAJEŘINKAMA TĚMITO VAŠIMI NA MAX..) 

UVEDENÝM HNUSY VAŠIMI JSTE UŽ KARMICKY ZRUŠILI, POHŘBILI, TOTO SVÉ VÁMI SI STÁLE DOMNĚLÉ, PRÁVO. 

OČISTIT SE MŮŽETE, DUŠI SVOU, BUDETE LI KDY CHTÍT, JEN ODCHODEM OD MIKROFONŮ JAKÉHOKOLI MÉDIA, NA TRVALO, A S NEUTUCHAJÍCÍ TVORBOU DOBRA. POKUD TEDY JSTE SCHOPNI ROZLIŠIT, CO TO DOBRO VLASTNĚ JE.

Czech radio: ,,Český rozhlas Plus" se Mnou ÚTOČNĚ, už po více Let, si vedou, tým ten, jakousi hybridní fašistic válku, mentální..kdy Mi v reálném čase reagují na TO, co zrovna píši na klávesnici počítače, či mobilu, a to i když TO ještě nemám ani uloženo. Tedy se mohu oprávněně domnívat, že mají vazby na někoho, kdo Mi hackersky napíchnul Má tato zařízení, že Mne takto slídilsky šmírují v kooperaci s jinými. To Jsem zdokumentoval již, vícekrát, různě, různě tématicky, na mnoha místech Mého písma, s uvedením i přesného času.

Dmes jsem jim, Českému rozhlasu Plus, poslal emailem zprávu, nevinnou, neškodnou, o tom, že SPORT je pojem, který by se z principu neúčastnil aktivit, pořádaných například Hitlerem, ale Lidé jezdí na olympiády například v Číně, kde jsou, dle médií, masivně porušovány Lidská práva, zákony o Lidskosti..co by Lidé neudělali pro prachy. Bylo by zajímaé sledovat, kolik těch sportovců, sportovkyň, by se zúčastnilo olympijských her v Číně, když by případná vítězství nebyla spojena s tučnými finančními čáskami. Jenže,  nikdo nezjistí, protože ty peníze ve hře JSOU.

Poslal jsem Českému rozhlasu Plus také zprávu, chvíli po té, v návaznosti na jejich hlášku, na jejich i otázku, ?kolik stojí oslava Svatého Valentýna?, o tom, že Já jsem ve svém současném životě slavil vždy Lásku, pkud kdy byla..a že dlouho i byla, pod břízou..s otázkou, kolik TO stojí ??

A jestli To stojí ?? Přiložil jsem jim k mojí zprávě Link na moje stránky: https://POEZIE.proweb.cz

Oni OBRATEM, zareagovali pojmem: PARAFILIE s tím, že prý jde o poruchu sexuálně deviační, kdy nemocný (asi muž) má sexuální touhy ku dospívajícím dětem /asi dívkám..

Ve společnosti panuje jakýsi kreténismus: Jo, tak Ty jsi se podíval na dítě..hmm.. na holčičku..hmm.. Jo, tak Ty jsi se dotkl dítětě, dívky..nějak..hmmm, dal jsi se s dítětem, s  dívkou, nějak do řeči..hmm..tak to se na to podíváme, to jsi nejspíš pedofil..   BOJ SE, BOJKO.

Co se Českého rozhlasu Plus týká, oni nevynechají příležitost, aby Mne nějakou formou se nesnažili NASRAT, SRÁČI.

A za tohle pobírají koncesionářské poplatky, každoročně ( Český rozhlas) ve výši cca 2 miliardy korun(CZK) povinně LIDMI HRAZENÉ.

TOHLE JE OSTUDNÝ, FAŠISTICKÝ STÁT, ČESKÁ REPUBLIKA.

..

Vinobranní

.. 

S POZDRAVEM

JIŘÍ PELÍŠEK

( https://JP-MONITOR.proweb.cz ) 

~~~

Odběr novinek

Na tomto místě se můžete přihlásit k odběru ´JP´_Info_Novinek


Webové stránky zdarma