TRESTNÍ OZNÁMENÍ na Českou televizi (´a spol.

´JP´ RECENZE ČLÁNKY´ » TRESTNÍ OZNÁMENÍ na Českou televizi (´a spol.

27.1.2022, JP

..

Jiří Pelíšek..

..

V Praze, dne 27.1.2022

Věc: Trestní oznámení

Mám podezření pro provozování na Mne mafiozního pronásledování ze strany některých Lidí z České televize, možná i s širším okruhem Lidí s nimi spřízněných, blíže Mi, konkrétně osob neznámých.

Například ode Mne neustále chtějí, chce, subjekt: Česká televize, v čase, multi_tisíce korun, a to i přes TO, že televizní přijímač nevlastním už cca 14 Let. Jen v roce 2020 jsem si koupil na cca půl roku televizi, kterou Jsem daroval dne 31.12.2020 domovu seniorů Sue Ryder..přičemž koncesionářské poplatky Jsem po ten čas hradil přes SIPO..vznikl Mi za uvedené období dluh na těchto poplatcích cca 500 korun(CZK), který samozřejmě uhradím, jak Mi to situace umožní.

V závěru roku 2020 a v roce 2021 Mne začali uhánět z jakési platformy ,,DINO“ o úhradu cca 7tisíc_korun (CZK), kde prý zastupovali věřitele Českou televizi. Chtěl Jsem TOTO reklamovat, protože televizi už, jak uvádím, více Let nevlastním, tedy ani nesleduji. Tohle DINO Mi poslalo asi tak 3 upomínky v čase. K Mému údivu na dopisech bylo více adres zpátečních jak jedna, takže nešlo přesně identifikovat, ani tam nebyla osoba kontaktní, ani podpis, kdo dopisy psal, tedy bylo jaksi skryté, kde mohu uvedenou jejich aktivitu jasně reklamovat. Ale na poště při přebírání prvního jejich dopisu Mi na poště bylo sděleno, že jde nějak o aktivitu České pošty za účelem, abych prý dluh splácel, aby Mi oni umožnili dohodu dluh s Českou televizí splácet prostřednictvím od DINO sepsaného splátkového kalendáře. Začal Jsem se tedy zajímat o TO, u koho, kde, u kterého okénka pošty, mohu uvedenou záležitost reklamovat. Bylo Mi opakovaně všude na poště v Jindřišské ulici ( se sídlem z druhé strany jejich domu na adrese Politických vězňů ) řečeno, že TO NEJDE reklamovat, že mohu jen splácet. A tak jsem chodil na tuhle poštu vícekrát, na různá jejich pracoviště, okénka, mluvil jsem i s vedoucí směny. Při těchto rozhovorech jsem si vyžádal IČO DINO, a s překvapením jsem zjistil, že Mi vedoucí směny poskytla IČO České pošty. Nojo, jenže na České poště podle jejich vyjádření nesčetných, uvedená záležitost, tedy dopis jejich pod hlavičkou DINO, reklamovat NELZE. Řekli Mi, abych se vydal do České televize TO řešit. Jenže Jsem jim také řekl, že v České televizi Jsem byl v závěru roku 2020, abych jim oznámil čestným prohlášením, že televizi nevlastním už dlouhá léta, jak uvádím výše. Jenže Jsem narazil..jednak Mne nepustili do objektu dál, jak k telefonu dole v hale jejich firemnímu, prý s ohledem na corona virus Covid19(pro což Jsem měl i pochopení), a abych s nimi pořešil TU reklamaci uvedeného jimi Mi stanoveného dluhu. Avšak..pracovník, se kterým Jsem takto, po jejich firemním telefonu dole v hale mluvil, se se Mnou odmítl na téma možné reklamace bavit s tím, že mám o TOM jednat s DINO. No, a jak píši, na poště v Jindřišské ulici Mne posílají ohledně reklamace TÉTO do České televize.

Je pro Mne také s podivem, jak si mohla, například, před cca 15ti Lety, Česká televize dovolit, poslat Mi upomínku jimi Mi tenkrát ustanoveného dluhu ve výši cca 10070,-korun (CZK), / který vznikl tak, že Mi nějak uniklo zaplacení poplatku televizního koncesionářského ve výši cca 70_korun, a Česká televize Mi z toho v průběhu času udělala dluh cca 10070,-korun(CZK) / ..tedy, jak si mohla Česká televize dovolit, Mi jednu z jejich cca třech upomínek, poslat Mi ji přes vězeňskou službu. Na místo na poštu, Jsem si podle oznámení ve schránce na dopisy, měl jít vyzvednout u nich. Tedy Jsem si dopis z ČT Ten vyzvedl v kanceláři justiční stráže v budově soudu Benešov u Prahy, na tamním Malém náměstí.

Nyní, Mi paní soudkyně ze soudu Praha 4 oznamuje, že Jí právníci z České televize sdělili, že mám u České televize dluh ve výši (krom těch cca 500 korun za část roku 2020) cca 3000 korun(CZK)..přičemž však, se se Mnou naprosto odmítli o možnosti nějaké reklamace či dohody s nimi, jakkoli v České televizi bavit, jak uvádím výše.

Neměli ani takovou slušnost, když tedy nyní požadují, abych jim zaplatil (neoprávněně..tedy nevím, naprosto za co bych jim měl cokoli platit) ty jimi nyní stanovené 3 tisíce korun(CZK), aby Mi o tomto svém požadavku poslali nějaké písemně vyrozumění, a rovnou Mi o tom přišel platební rozkaz od soudu Praha 4, a TO OPAKOVANĚ, i přes Moje jim už podané odvolání..musel Jsem se odvolávat proti tomu dvakrát.., To vše, součtem, ve Mne evokuje rovněž podezření z podjatosti uvedeného soudu, neboť TOTO vykazuje rysy jakési spolčenosti soudu s tímto nekalým MAFIOZNÍM jednáním České televize vůči Mně, po celá ta dlouhá Léta.

Souhrnem TOTO, a vcelku se Mi nemůže ani nikdo divit, JSEM SI udělal na TOTO VŠE NÁZOR..PODEZŘENÍ, že Jsem se stal obětí MAFIOZNÍHO PRONÁSLEDOVÁNÍ některými Lidmi nějak spřízněnými s Českou televizí, tedy některými jejich zaměstnanci, ovšem také v kooperaci, ve zločinném spolčení i jiných, s nimi spolčených, osob.

Vím..je Mi jasné, že ty 3 tisíce pro Českou televizi není částka nikterak zajímavá, avšak..motivací jejich může být prostý sadismus..s prosté své zálibě někomu..v tomto případě Mně, nějak škodit.., možná i by se dalo říci rádoby v podobenství jakéhosi fašistického antisemitismu..souhrnně se takovéto chování dá označit i coby druh FAŠISMU.

Proto, vše, Vám podávám dnes TOTO trestní oznámení.

S pozdravem: Jiří Pelíšek

 

Odběr novinek

Na tomto místě se můžete přihlásit k odběru ´JP´_Info_Novinek


Webové stránky zdarma